facebook script

Prisma Win Ανταλλακτικά-Συνεργείο-Έκθεση Οχημάτων

Η εξειδικευμένη οικογένεια εμπορικών διαχειρίσεων Prisma Win Auto-Moto αποτελεί το best seller της Ελληνικής αγοράς, καλύπτοντας μηχανογραφικά τις περισσότερες επιχειρήσεις. Όλες οι ανάγκες για σωστή οργάνωση, εργονομία και ευχρηστία του λογισμικού και άμεσου ελέγχου και πληροφόρησης είναι ότι χρειάζονται οι επιχειρήσεις του κλάδου για να διαχειριστούν τους πελάτες, τα οχήματα και τα ανταλλακτικά. Διατίθεται σε τέσσερις ανεξάρτητες εφαρμογές οι οποίες καλύπτουν το σύνολο των δραστηριοτήτων του κλάδου.

Έχετε έκθεση αυτοκινήτων, συνεργείο,  κατάστημα ανταλλακτικών ή κάθετη μονάδα και με τα τρία κομμάτια; Αναβαθμίστε τις δυνατότητες διαχείρισης της επιχείρησής σας με “’οχημα” το Prisma Win Auto-Moto και απολαύστε τις ασύγκριτες επιδόσεις του, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό!!  

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ PRISMA WIN ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΕΚΘΕΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Διαχείριση Ανταλλακτικών-Συνεργείου-Έκθεσης Οχημάτων

Περιλαμβάνει τα Modules:

Διαχείριση Έκθεσης

Διαχείριση Ανταλλακτικών-Συνεργείου

Διαχείριση Barcodes

Συναλλαγές Εξωτερικού

Διαχείριση Αποθήκης με Κωδικούς Ομοίων – Αντιστοιχίες & Εφαρμογές Ειδών

Διαχείριση Πελατών & Προμηθευτών

prisma win basic

Καταχωρήστε απλά, διαχειριστείτε άμεσα και εύκολα τους πελάτες και τους Προμηθευτές σας και παρακολουθείστε όλες τις συναλλαγές τους με μια ματιά.

 • Πληθώρα εμφάνισης στοιχείων πελατών & Προμηθευτών (Βασικά, οικονομικά, στατιστικά)
 • Άμεσος έλεγχος στοιχείων πελατών & προμηθευτών μέσω Γ.Γ.Π.Σ.
 • Ετικετογράφος Πελατών & Προμηθευτών - Διευθυνσιογράφος
 • Αναζητήσεις Πελατών & Προμηθευτών με δυνατότητα εξαγωγής αποτελεσμάτων σε αρχείο excel, txt ή κατευθείαν σε κάποιον εκτυπωτή
 • Ομαδική ή Εστιασμένη αποστολή SMS ή email στο πελατολόγιο για την εκτέλεση προωθητικών ενεργειών
 • Τιμοκατάλογοι πελατών ανά είδος
 • Αυτόματη αποστολή μηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων Μ.Υ.Φ.

Διαχείριση Αποθήκης

prisma win

Παραμετροποιήστε με ευκολία τα Είδη της Αποθήκης σας, παρακολουθήστε τα αποθέματα ανάλογα με το χαρακτηριστικό τους και εξασφαλίστε ότι θα έχετε με ακρίβεια τα είδη που χρειαζεστε.

 • Εμφάνιση πληθώρας στοιχείων Ειδών (Βασικά, πληροφοριακά, οικονομικά στοιχεία)
 • Ορισμός ορίων ασφαλείας στα είδη και προειδοποιητικά ή απαγορευτικά μηνύματα.
 • Δυνατότητα εμφάνισης εικόνας οχήματος ή ανταλλακτικού.
 • Διαχείριση πολλαπλών αποθηκευτικών χώρων.
 • Δυνατότητα διαχείρισης απεριορίστων κωδικών ανά είδος για διαφορετικές εφαρμογές (πχ Barcodes, Εργοστασιακοί, Προμηθευτών, Αντικατάστασης κα).
 • Δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας εναλλακτικών κωδικών για τα είδη. Επιπλέον δυνατότητα δημιουργίας και εκτύπωσης ετικετών με barcode ή ακόμα και εικόνα του ειδους με την Γεννήτρια Barcode (extra module). Προτεινόμενοι αντίστοιχοι και after market κωδικοί κατά την αναζήτηση ειδών.
 • Πληθώρα στατιστικών πληροφοριών.
 • Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι ανά είδος και βάσει επιθυμητών συντελεστών κέρδους.
 • Αυτόματες ενημερώσεις τιμοκαταλόγων προμηθευτών
 • Μαζικές ανατιμήσεις-υποτιμήσεις ειδών & δημιουργία νέας τιμής βάσει τιμής υπάρχοντος καταλόγου.
 • Διαχείριση Απογραφής με δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης της από αρχείο excel, txt ή κατευθείαν σε κάποιον εκτυπωτή
 • Αναζητήσεις Ειδών με δυνατότητα εξαγωγής αποτελεσμάτων σε αρχείο excel, txt ή κατευθείαν σε κάποιον εκτυπωτή

Διαχείριση Αξιογράφων

prisma win

H εφαρμογή προσφέρει μια ολοκληρωμένη διαχείριση αξιογράφων με δυνατότητα απεριόριστων κινήσεων, ομαδική επεξεργασία εγγραφών και πληθώρα εκτυπώσεων ( ληξιάριο, απογραφές κ.α.).

 • Παρακολούθηση εισπρακτέων και πληρωτέων αξιογράφων της επιχείρησης ή των πελατών.
 • Μεταβίβαση ή εξόφληση αξιογράφων και έγκαιρη ενημέρωση για τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν.

Διαχείριση Πωλήσεων

prisma win

Η εφαρμογή προσφέρει ένα έξυπνο κύκλωμα παρακολούθησης όλων των εμπορικών συναλλαγών από την παραγγελία έως και την τιμολόγηση και κάνει τις καθημερινές πωλήσεις μια απλή και εύκολη υπόθεση προσφέροντάς ευελιξία και ασφάλεια δεδομένων.

 • Ολικός ή μερικός μετασχηματισμός των παραστατικών με δυνατότητα επιλογής ποσοτήτων ειδών, σε άλλα ανωτέρου σταδίου.
 • Ομαδική Τιμολόγηση με δυνατότητα ορισμού αυτόματης ομαδοποίησης ομοίων ειδών (Group) με ίδια τιμή.
 • Εισαγωγή ειδών στα παραστατικά με αυτόματη αλλαγή γραμμής.
 • Χρήση αναγνώστη barcode για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα.
 • Διαθέσιμες πληροφορίες όπως χαμηλό απόθεμα είδους, πλαφόν, συνολικός τζίρος και κατώτατη τιμή πώλησης κατά την καταχώρηση ειδών στο παραστατικό, με δυνατότητα ταυτόχρονης παραγγελίας σε προμηθευτή, όπου αυτό απαιτείται.
 • Αυτόματος υπολογισμός ειδικού φόρου για κάθε είδος (π.χ. φόρος οινοπνεύματος, ανακύκλωσης, δημοτικός κ.α.).
 • Ηλεκτρονική τιμολόγηση (e-invoicing)

Με την δυνατότητα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης αποστείλτε παραγγελίες ή παραστατικά μέσω email, χρησιμοποιώντας το ευχρηστο εργαλείο της εφαρμογής και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα από την αισθητή μείωση χαρτιου και αναλωσιμων εκτύπωσης.

Διαχείριση Αγορών

prisma win

Διαχειριστείτε το ίδιο εύκολα όλα τα στάδια της αγοράς από την προσφορά, την παραγγελία και την παραλαβή των ειδών, έως την καταχώρηση του Δελτίου Αποστολής και του Τιμολογίου.

 • Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα ολικού ή μερικού μετασχηματισμού των παραγγελιών διατηρώντας πάντα τις αρχικές παραγγελίες. Επιπλέον, διαχειρίζεται τις οριζόμενες επιβαρύνσεις ποσοστιαία και νομισματικά που λειτουργούν προσθετικά ή αφαιρετικά στην καθαρή ή στη μικτή αξία (π.χ. κρατήσεις δημοσίου, έξοδα μεταφοράς κ.α.)
 • Διαχείριση Κοστολογίου, έτσι ώστε παράλληλα με την καταχώρηση ειδών στο παραστατικό αυτόματα να καταχωρούνται τα είδη και στην οθόνη Κοστολόγιο με επιπλέον τα στοιχεία: Τιμή Κόστους, Ποσοστό Χονδρικής, Τιμή Χονδρικής, Ποσοστό Λιανικής και Τιμή Λιανικής με Φ.Π.Α. και με επιπλέον δυνατότητα Ενημέρωσης τιμής λιανικής από παραστατικά αγορών πριν την έκπτωση.

Διαχείριση Παραγγελιών Πελατών & Προμηθευτών

prisma win

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τις παραγγελίες σας διατηρώντας πάντα την βέλτιστη επάρκεια στα είδη της αποθήκης σας.

 • Δυνατότητα πρόβλεψης επάρκειας αποθήκης, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί να παραγγείλει ασφαλή ποσότητα την κατάλληλη στιγμή!
 • Ομαδικές, μερικές ή ολικές εκτελέσεις παραγγελιών για συγκεκριμένη περίοδο σε ένα παραστατικό.
 • Δέσμευση ποσοτήτων και αποδέσμευση, είτε αυτόματα μετά από μία ορισμένη ημερομηνία, είτε με την ακύρωση της παραγγελίας κατόπιν εμφάνισης προειδοποιητικού μηνύματος.

Διαχείριση Πωλητών

prisma win

Παρακολουθήστε αποτελεσματικά και διαχειριστείτε τους πωλητές σας στοχοθετώντας τους με τα ποσοστά επί τζίρου και με τα ποσοστά επί εισπράξεων ή δώστε επιπλέον κίνητρα με ποσοστό προόδου όπου η ανταμοιβή γίνεται με διαφορετικά ποσοστά προμήθειας, βάσει τζίρου και εισπράξεων.

 • Δυνατότητα συμμετοχής διαφορετικών πωλητών για κάθε είδος ανά παραστατικό,
 • Υπολογισμός επιπλέον ποσοστών για συγκεκριμένα είδη ή ομάδες ειδών και παροχών για συγκεκριμένους πωλητές
 • Αναλυτικά οικονομικά στοιχεία (προμήθειες, πληρωθέντα, υπόλοιπα κ.α.).

Εικόνα Επιχείρησης – Στατιστικά

prisma win

Συγκρίνετε τις περιόδους που σας ενδιαφέρουν ώστε να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης και την πορεία της στο χρόνο, δίνοντας σας την δυνατότητα να πάρετε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα για την εξέλιξη και την κερδοφορίας της.

Διαχείριση Απεριόριστων Υποκαταστημάτων

prisma win

Διαχειριστείτε ταυτόχρονα και απροβλημάτιστα απεριόριστες εταιρίες, χρήσεις και αποθηκευτικούς χώρους, δίνοντας, έτσι, τη δυνατότητα προβολής και σύγκρισης στατιστικών στοιχείων.

Εργαλεία Εφαρμογής

prisma win
 • Δημιουργήστε τα δικά σας Παραμετρικά Πεδία είτε αλφαριθμητικά είτε υπολογιζόμενα πεδία στα βασικά αρχεία πελατών, προμηθευτών και αποθήκης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατ’ επιλογή ως φίλτρα στις αναζητήσεις εγγραφών, να εμφανιστούν στις λίστες εγγραφών (πεδία εμφάνισης) και να λάβουν μέρος στις παραμετρικές εκτυπώσεις.
 • Σύνδεση με Εργαλεία Αναφορών (Crystal Reports, Access, Excel....) Συνδέστε τις Αναφορές – Εκτυπώσεις που έχετε δημιουργήσει μέσω εξωτερικών εργαλείων, ενημερώνοντας αυτόματα δεδομένα ανά Χρήση και Εταιρία.
 • PRISMA Win® +easy CRM Διαχειριστείτε τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις και διευθετήστε τις άμεσα και χωρίς καθυστέρηση (τιμολόγηση - παραγγελίες - προσφορές). Οργανώστε το πρόγραμμα ημέρας κάθε χειριστή ή ομάδας χειριστών. Καταχωρήστε υπενθυμίσεις για μελλοντικές κινήσεις (τιμολογήσεις, παραγγελίες,  αξιόγραφα,  εισπράξεις, πληρωμές) και δείτε το πλήρες ιστορικό κάθε πελάτη.
 • Εκτυπώστε με δυνατότητα αποστολής με e-mail, εξαγωγής σε excel, word, access και σε αρχεία .html, .csv, .txt και .pdf

Υπηρεσία online support με επισκέψεις στο PC του Πελάτη για γρήγορη και άμεση λύση στις απαιτήσεις του (Απαραίτητη προϋπόθεση ο πελάτης να βρίσκεται σε συμβόλαιο συντήρησης).


Ενδεικτικά Screenshots


Δείτε επίσης

pwxm-4

Τι πιο πρακτικό από το να έχεις πρόσβαση στις λειτουργίες και σε πληροφορίες της επιχείρησης από οπουδήποτε και ανα πάσα στιγμή; Η cloud εφαρμογή Prisma Win Live σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε την επιχείρηση σας “στο χέρι”, μέσω της φορητής συσκευής σας.

pwxm-4

Το Business Statistics αποτελεί μια BI (Business Intelligence) εφαρμογή, η οποία προσφέρει πληθώρα δυναμικών στατιστικών στοιχείων για τον σύγχρονο επιχειρηματία, προκειμένου να μπορεί να λάβει σημαντικές αποφάσεις, δημιουργώντας οτιδήποτε report μέσα απο μία εφαρμογή.

pwxm-4

Η εξειδικευμένη εφαρμογή που επιτυγχάνει τη σύνδεση των εμπορικών διαχειρίσεων PrismaWin & PrismaWin Χρώμα - Μέγεθος της Megasoft με τις πιο γνωστές πλατφόρμες κατασκευής ηλεκτρονικού εμπορίου (eShop).

prisma win modules

Επιπρόσθετες δυνατότητες για το Εμπορικό πρόγραμμα της επιχείρησής σας!

Share

Δείτε επίσης...

prisma win Prisma Win Live

Cloud εφαρμογή για πρόσβαση στις λειτουργίες και σε πληροφορίες της επιχείρησης από οπουδήποτε και ανα πάσα στιγμή.


prisma win Business Statistics

Δυναμικά στατιστικά στοιχεία για τον σύγχρονο επιχειρηματία, δημιουργήστε οτιδήποτε report μέσα απο μία εφαρμογή.


prisma win E-Commerce

Σύνδεση εμπορικών διαχειρίσεων PrismaWin της Megasoft με τις πιο γνωστές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου (eShop).


prisma win Prisma win Modules

Επιπρόσθετες δυνατότητες για το Εμπορικό πρόγραμμα της επιχείρησής σας!

DATACONSULTING IC2017 inv